Prinsessrulltårta är nåt som är supergott. Testa själva.

Du behöver:

3 ägg
1,5 dl socker
2 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
4 dl vispgrädde
1 färdig marsipanrulle för prinsesstårta
2 dl jordgubbssylt
2 blad bakplåtspapper

Florsocker

Sätt ugnen på 250 grader

Knäck äggen i en stor skål och häll i sockret. Använd elvisp för bästa resultat och vispa tills smeten är riktigt pösigt, cirka 3 minuter.
Blanda mjölet och bakpulvret innan du försiktigt vänder ner det i äggsmeten.
Klä en plåt med ett bakplåtspapper och bred ut smeten. Ställ i mitten av ugnen cirka 5 minuter. Lägg det andra papperet under tiden på en bänk och strö lite socker över.
När botten är klar tar du den direkt från ugnen och lägger den upp och ner med papperet uppåt. Försiktigt lossar du papperet från botten. Enkelt är att ta en kall trasa och gnugga lätt innan så lossar det enkelt. Låt botten svalna lite medan du vispar grädden riktigt tjock utan att det blir smör. Sedan brer du jordgubbssylten på botten i ett jämnt lager. Därefter brer du över grädden men sparar lite som ska vara mellan marsipanen och rulltårtan. Ställ gärna rulltårtan en stund i kylen så den blir riktigt kall sen tar du marsipanen och rullar ut den helt. Nu tar resten av grädden och brer den på marsipanen sedan lägger du rulltårtan på marsipanen och rullar ihop till en rulle. Lägg prinsessrulltårtan på ett fat och pudra lätt över den med florsocker och garnera med nåt du tycker om.